54-річна Світлана ЖУКОВА зняла відео, як готують ковбасу на прилуцькому м’ясокомбінаті. Жінка працює заступницею директора з виховної роботи Прилуцького технічного фахового коледжу.
Її запрошують вести весілля, дні народження. Простими словами — уже 20 років тамада. Два роки тому почала знімати відео.
— Хочете дізнатися, як стати блогеркою в 54? — сміється Світлана Жукова. — Починала знімати все про гриби. Один ролик набрав майже мільйон переглядів. Люблю з дівчатами їздити на риболовлю.
На сторінці є підписники, є перегляди.
Перший комерційний ролик зняла про військові берці. У нас є місцевий виробник. Він і запросив. Зараз покликали на прилуцький м’ясокомбінат. Мережа магазинів від м’ясокомбінату «Ситий тато» запропонувала вести кулінарний блог. Дають продукти, з яких ми з Ларисою Єршовою в парі готуємо.
— Щоб зайти на м’ясокомбінат, потрібна санітарна книжка.
— У мене є, кожного року проходжу огляд. Перед входом видали спецодяг, бахіли, гумові рукавички, шапочку. Навіть телефон обробили антисептиком.
Перед зйомкою на прилуцькому м’ясокомбінаті знімала відео на потужностях «Білої льошки», де вирощують бройлерів. Перед тим, як увійти в приміщення, довелося прийняти душ.
Дивилася, як готують ковбасу «Варшавська». Усе чекала, коли будуть класти сою чи якісь наповнювачі. Але ж ні. М’ясо перебили. Додали спеції, сіль. Усе змішали. Цією сумішшю наповнили плівку. Ковбаса коштує 286 гривень за кілограм.
Дивилася, як коптять курячі крильця.
У нас було 15 зйомок: виготовлення м’ясних чипсів, вареної ковбаси, сардельок, сосисок. За оператора працівник м’ясокомбінату.
— Її слухають і чують, — каже Микола РОЖКО, колишній директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат». — Балакає, як прилуцькі люди. Кількість переглядів від 15 до 35 тисяч.
— Кількість покупців збільшилася?
— Поки ні. Але ми тільки почали.
Джерело: Юлія СЕМЕНЕЦЬ. Фото з інтернету
"Час Чернігівський" писав про таке:
- Свята закінчилися: чи здешевшало м’ясо? Розпитували про ціни на продукти на ринку
- Що по чім на ринку у Ніжині і скільки коштує перекрутити кілограм м’яса
- «У Чернігові такого м’яса не купите!»: по чім на базарі у громаді
Ще більше цікавої інформації читайте та дивіться на цифрових майданчиках "Вісника Ч":