На Козелеччині начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус поспілкувався з представниками бізнесу.
Виробники там виготовляють локальну і нішеву продукцію. Співпрацюють з відомими мережевими дистриб’юторами. Експортують за кордон український продукт, виготовлений на Чернігівщині.
"Одне із підприємств спеціалізується на м’ясному виробництві. Що цікаво - вони ті, хто перейменували свою «московську» ковбасу на «Чернігівську» і тепер постачають її по всій Україні", - повідомляє В'ячеслав Чаус на своїй сторінці у соцмережах.
Інше підприємство - пекарний комплекс може випускати до 4 тонн хліба за один цикл виробництва.
"Між іншим, продукт відповідає не лише українським, але і міжнародним стандартам якості", - акцентує Чаус.
Важливі питання, які обговорював із представниками бізнесу начальник ОВА – мобілізація та енергоефективність.
«Щодо мобілізації – треба тримати баланс. Підприємства повинні відчувати відповідальність, але вони не мають зупинитися. Енергонезалежності сьогодні вимагають наші реалії. І бізнес тут створив усі умови, щоб функціонувати автономно. Пишаюся, що бізнес на Чернігівщині працює», – говорить В’ячеслав Чаус.
"Час Чернігівський" писав про таке: