35-річний Глеб Репіч у березні у Львові відвідав допремʼєрний показ української стрічки «Смак свободи» на запрошення зірки фільму - чернігівської акторки Ірини Кудашової.
«Коротко опишу свої враження. Це офігєнне, якісне і життєстверджувальне українське кіно! Про те як важливо не здаватися на шляху до успіху і при цьому не зраджувати своїм власним мріям. Смішно і водночас чуттєво, з гарним кінцем, я аж розплакався. Дівчата що сиділи поруч ревіли
Дуже раджу сходити.
Дуже дякую @irinaa_kudashova ❤️ за запрошення », - написав блогер у соцмережах, домалювавши сердечко.
Гліб Репіч
Варто зауважити, що у лютому чернігівець Репіч кинув клич у соцмережах, оголосивши, що він вільний і відкритий для нових стосунків.
«Я шукаю дівчину. Красиву, хорошу, розумну, якій я буду подобатися як людина, а не як якийсь засіб чи ресурс (сподіваюсь такі ще існують)
І дуже бажано щоб вона не проти була зніматися в моєму блозі або сама хотіла розвивати блог (щоб вона мене розуміла взагалі)
Кому цікаво - пишіть мені в приват, запрошу вас на побачення.
p.s. Можна буде викласти красиве побачення в сторіс )
p.s.p.s. Хлопці - не пишіть, я тільки по дівчатам, бо понаписували вже 🤣», - жартував 27 лютого ТікТокер.
Ірина якраз і відповідає усім критеріям Гліба, але чи офіційно вони пара - невідомо. Тим більше, що спільної світлини з Глібом у своєму профілі Ірина так і не виклала.
Як відомо, на сторінку хіміка Репіча у ТікТок підписаний мільйон фоловерів. У Ірини стільки ж - але в інстаграмі.
Про що кіно
Драма та комедія «Смак свободи» знята українським режисером Олександром Березанем. Передбачалося, що фільм мав вийти на екрани ще у 2022 році. Джерелом натхнення для написання історії слугувала книга 1929 року «Перша українська загально-практична кухня», написана Ольгою Франко, пише видання «Галка».
Всі зйомки проходили до початку повномасштабного вторгнення у Львові та Київській області. 24-річна Ірина Кудашова зіграла головну героїню – молоду кухарку Варю.
Ірина Кудашова
У невеличкому містечку, де виросла Варя (Ірина Кудашова) немає, нажаль, поціновувачів високої кухні. Тож усі старання дівчини вразити неймовірним поєднанням смаків нікому не були потрібні. Розчарована тим, що ніхто не оцінив її прагнень, Варя їде до Львова у надії стати кухарем у вишуканому ресторані. Шлях до успіху був би набагато складнішим, якби не випадкова знахідка. Дівчині потрапляє до рук книга, написана майже сто років тому Ольгою Франко (Ірма Вітовська).
"Час Чернігівський" писав про таке: