Олександр Іваненко м’ясо-сало маринує п’ять днів

22 ЧЕРВНЯ 2025, 12:21

5039

Василенко Соломія

Олександр Іваненко м’ясо-сало маринує п’ять днів

Фото ілюстративне

Олександр ІВАНЕНКО з Корюківки коптить сало-м’ясо собі. Може і під замовлення. Кілограм копченої курочки коштує 240 гривень, балику — 380, ошийка — 400 гривень.

— У наявності нема нічого, — пояснює чоловік. — Готую тільки під замовлення. Коптильню змайстрував сам. Поставив парогенератор, димогенератор. Коптильня працює від електрики  і на фруктових трісках. Їх купую. Суміш черешні з буком.

— Що робити, аби не гірчило?

— Треба, щоб усього було в міру. Найважчий — підготовчий процес. Маринування. Сало маринується близько п’яти днів. Якщо погано промаринується, впливає на якість. Усередині можуть бути плями. Звісно, смак буде не такий.

— Де м’ясо берете?

— У фермерів. Тих, хто займається м’ясом. Готую ковбасу з додаванням бамбукового вугілля. Не барвники.

Юлія СЕМЕНЕЦЬ

"Час Чернігівський" писав про таке: 

 

 

Ще більше цікавої інформації читайте та дивіться на цифрових майданчиках "Вісника Ч":

Схожі новини

Деталі - з росії, тролейбуси - з Броварів: аудитори перевірили Чернігівське тролейбусне управління

24 ЖОВТНЯ 2025, 10:40

Чому Asus залишається лідером серед материнських плат

24 ЖОВТНЯ 2025, 09:50

Надійний інтернет-магазин запчастин: усе для ремонту авто в одному місці

24 ЖОВТНЯ 2025, 09:27

Вибухи у Чернігові, атака на прикордоння: ситуація в області на ранок 24 жовтня

24 ЖОВТНЯ 2025, 09:22

В «Укрзалізниці» розповіли, як нині дбають про безпеку пасажирів

24 ЖОВТНЯ 2025, 09:17

Відключення електрики по Чернігівщині на 24 жовтня: графіки та обмеження

23 ЖОВТНЯ 2025, 22:49

Прикордонники знищили артилерійську установку, з якої ворог обстрілював Чернігівщину

23 ЖОВТНЯ 2025, 17:08

ТОП-переглядів