На Менщині встановили граничну вартість м’яса та борошна. Таке розпорядження 15 березня підписав Менський міський голова Геннадій Примаков
Ціни встановили за 1 кілограм продукту.
Приміром, птиця коштує: тушка куряча – 73,0 грн за 1 кг, субпродукти курячі: печінка – 74,0 грн, шлунок – 55,0 грн, лапа – 22,0 грн. голова – 22,0 грн, шия – 38,0 грн.
Кілограм свинячої вирізки можна продавати не більш як за 150,0 грн, м'ясо –140,0 грн, ребро – 140,0 грн, сало – 100,0 грн.
Яловичина: 150,0 грн за кілограм, вирізка – 170,0 грн, ребро – 75,0 грн, рулька – 45,0 грн, кістки – 45,0 грн.
Баранина: якщо тушка, то не більше 100,0 грн за кілограм, стегно – 115,0 грн, лопатка – 110,0 грн, ребра – 60,0 грн.
Свіжа річкова риба – 50,0 грн. за 1 кг.
Ще одним розпорядженням міського голови встановлено максимально граничну вартість борошна пшеничного вищого ґатунку – 22 грн за 1 кг.
Джерело: Mena News